Varkens Vandaag

Varkens Vandaag brengt het echte verhaal in de media

Inkijkje in varkenshouderij door magazine

| Geen reacties

De gratis glossy beterBig biedt iedereen een inkijkje in de wereld van de varkenshouderijFarmaceutisch bedrijf Boehringer Ingelheim gunt consumenten graag een inkijkje in de varkenshouderij. Ze komt daarom deze maand met het speciale magazine “beterBIG”. In dit blad komt de varkenshouderij op een verrassende manier aan bod.

Boeren, dierenartsen en jongeren over hun leven voor en tussen varkens

Het magazine beterBig geeft een inkijkje in de wereld van varkenshouders en andere familiebedrijven binnen de varkenshouderij waar hard gewerkt wordt aan de continuïteit van de zaak en de sector. “Deze familiebedrijven varen een eigen koers met lange termijn succes als belangrijkste drijfveer.” aldus Harmannus Harkema, directeur Vetmedica bij Boehringer Ingelheim.” Zo is het verhaal te lezen van de dochter van een Amsterdamse hoogleraar die trouwde met een Drentse varkenshouder en nu zelf vol passie en enthousiasme full time varkenshoudster is. Zij vertelt over haar geluk op de boerderij en de “twee werelden van verschil”. Er komen boeren, wetenschappers en dierenartsen aan het woord over hun leven tussen en voor varkens. In de glossy vertellen jongeren onder het mom van “the next generation” over hun keuze, visie en toekomst voor een beroep in de varkenshouderij. Verder is er in de glossy volop aandacht voor lekker luchtige zaken zoals varkenskunst, varkenshebbedingen en recepten met varkensvlees.

De Glossy beterBIG is gratis aan te vragen bij Boehringer Ingelheim vetmedica.nl@boehringer-ingelheim.com of tel. 072 5662411.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.