Varkens Vandaag

Varkens Vandaag brengt het echte verhaal in de media

Zaterdag 29 November Finale “Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland” 2014

| Geen reacties

Aanstaande zaterdag 29 november zullen maarliefst 14 deelnemers strijden om de titel “Het lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland” in het culinair kooktheater van de Hanos in Eindhoven. De deelnemers zullen worden beoordeeld op basis van originaliteit, presentatie en inventiviteit. Er zal zeker ook gelet worden op het gebruik van wat minder bekende delen van het varken en creativiteit. Ook bezoekers kunnen dit jaar meegenieten van de gerechten aangezien de koks ook mini gerechtjes voor het bezoek zullen bereiden. Hieronder staat het volledige programma van de dag.

Programma kookdemonstratie

10:15 – Opening wedstrijd , uitleg door Sabine Goethals

10:30 – Harrie Hendriks restaurant de Opera Den Bosch & Steven Balemans Slagerij Traiteur Galantine Vosselaar

11:00 – Jeroen Schuurman Unique products Utrecht & Gijs Geerts restaurant Prooflokaal Veghel

11:30 – Danny Tang restaurant O&O Sint Willebrord & Wim Dankers restaurant Dorset Borne

12:00 – Hans Everse Cleijenborch Colijnsplaat & Jelle Janssen restaurant De groene Lantaarn Zuidwolde

12:30 – Raymond Reeb restaurant Tante Kee kaag & Franz Conde restaurant Roberto,s Hilton Amsterdam

13:00 – Arjan Bisschop restaurant De Heeren van Harinxma Beetsterzwaag & Roel Linssen restaurant Brienen aan de Maas Well

13:30 – Daniel Nijkamp Hotel de Bloemenbeek De Lutte & Wicher Werk restaurant ,T Korensant Molenrij

14:00 – Juryberaad

14:15 – Prijsuitreiking

webTeun_Rondeel

De winnaar van 2013 – Teun Rondeel restaurant “Luytervelde” te Eindhoven

081212_3760

De winnaar van 2012 – Jeffrey Schoeman restaurant “Korianders” te Rhenen

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.