Varkens Vandaag

Varkens Vandaag brengt het echte verhaal in de media

14 juni passion for pigs on tour bij Kunst in het Volkspark in Enschede

| Geen reacties

14 juni passion for pigs on tour bij “Kunst in het Volkspark” in Enschede.
10653703_147289968774956_2019697946164198578_n

Bij de Kunstkeuken in Valkenswaard, daar waar we met de passionforpigs on tour gestart zijn in 2014, hebben we een mini expositie van onzewww.designpigs.nl georganiseerd. Daarnaast heeft Leontien van Moorsel een indrukwekkende presentatie gegeven over hoe zij destijds wereldprestaties heeft geleverd op blikjes bonen. De gedronken champagne na een overwinning moest er op dezelfde dag nog afgetraind worden… Leontien en haar man Michael Zijlaard weten wat een dergelijk leven met deze ‘ziekte’ betekent en dat is hun drijfveer voor het neerzetten van het Leontienhuis. Gelukkig zijn er ook nog 2 nieuwe eigenaars bijgekomen die met hun designpigs kunnen pronken. Op onze site zijn de nog beschikbare designpigs te zien of kom ook eens kijken bijDe Kunstkeuken galerie en kunstuitleen.

Kunst in het Volkspark (kunstinhetvolkspark.nl)

Op zondag 14 juni doet de passion for pigs on tour Enschede aan bij Kunst in het Volkspark. Op dit euregionaal evenement presenteren circa 150 Nederlandse en Duitse kunstenaars hun (nieuwe) werk aan het publiek. Met verrassende muziek- en theateroptredens (o.a. Nederlands Symfonieorkest) is het Volkspark deze dag dé locatie voor kunstminnend Twente.
Wij zullen hier ook weer varkens live painten en zullen ‘vrijwilligers’ van de NVV afdeling Twente het publiek te woord staan over hun passie op het boerenerf.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.