Varkens Vandaag

Varkens Vandaag brengt het echte verhaal in de media

Overhandiging check van ruim 35.000,- aan het Leontienhuis in Zevenhuizen op 5 juli 2015

| Geen reacties

Overhandiging check van ruim 35.000,- aan het Leontienhuis in Zevenhuizen op 5 juli 2015

De passionforpigs on tour karavaan is geëindigd vandaag op 5 juli in Zevenhuizen bij de opening van het Leontien huis, een opvangcentrum voor mensen met een eetstoornis.te koop

Varkensvandaag heeft een mooi bedrag kunnen overhandigen aan het goede doel project van Leontien van Moorsel, oud wielrenster en die zelf ook ook ervaring heeft gehad met een eetstoornis.

Toen de renners van de tweede etappe van de Tour de France gepasseerd waren was het tijd voor Varkens Vandaag om het podium te beklimmen en nog eens voor een duizend bezoekers het belang van de mooie varkenshouderij uit te leggen.

Door de verkoop van de vele uniek beschilderde kunstvarkens  hebben we een mooi bedrag overgehouden en hebben de projectleiders Huub Fransen en Iwan van de Tillaart de check persoonlijk op deze dag overhandigd aan zeer aangenaam verraste Leontien.

Oud wielrenner Erik Breukink was ook aanwezig en zei: “Op varkensvlees kun je de tour winnen”!

Passion for Pigs on tour is een kunst project van Varkens Vandaag in samenwerking met kunstenaars met als doel de varkenshouderij positief onder de aandacht te krijgen bij de burger. Door levensgrootte varkens te laten beschilderen door kunstenaars en prominente figuren proberen we burgers aan te trekken. Varkens Vandaag heeft tijdens deze evenementen samen met enthousiaste boeren tekst en uitleg gegeven over de Nederlandse varkenshouderij. Foto reportages van varkensboeren, echte biggen, een stro kastelen, proeverijen, alles werd uit de kast gehaald om de burger meer inzicht te geven in de Nederlandse varkenshouderij.

Kijk voor verkoop van de kunstvarkens en meer ook een op de site designpigs.

“Varkens Vandaag brengt het echte verhaal in de media”

checkleontien

Overhandiging van de check aan Leontien

leontien5juli

Het was warm maar wel gezellig

CJKKNtaUMAAWcsU

Tini Scheepers liet Erik Breukink zijn vlees proeven

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.