Varkens Vandaag

Varkens Vandaag brengt het echte verhaal in de media

25.000 bezoekers tijdens het Weekend van het Varken

| Geen reacties

Tijdens het Weekend van het Varken op 12 en 13 september hebben 25.000 mensen een bezoek gebracht aan een van de 39 deelnemende varkensbedrijven. Op 24 bedrijven konden bezoekers deelnemen aan diverse extra activiteiten. De deelnemende varkenshouders hebben met hulp van de vele vrijwilligers genoten van de burgers die op bezoek zijn geweest. Er hebben veel goede gesprekken plaatsgevonden en de bezoekers waren geïnteresseerd wat er allemaal op het varkensbedrijf gebeurd. Kortom een geslaagd Weekend van het Varken.

Het Weekend van het Varken had dit jaar een meer regionale opzet. Die aanpassing is een gevolg van regionale supermarkten die zich met promotie aan het evenement hebben verbonden.

Vorig jaar bezochten 29.000 mensen het Weekend van het Varken en in 2013 bezochten nog ruim 41.500 mensen het jaarlijkse varkensevenement. Met het wegvallen van de bijdrage van het Productschap Vee en Vlees is er wat minder landelijke aandacht gewekt via radio en tv.

Wel was er volop aandacht op de socialmedia voor het weekend van het varken. Kijk voor foto’s en beschrijvingen van de diverse bedrijven op deze site onder de Op bezoek bij Sabine Grobbing, kinderen uit Zwartemeerkop “projecten”.

Ook kunt u nog steeds de diverse zichtstallen elke dag bezoeken, 26 stuks, kijk hiervoor de site van Stap in de Stal of klik hier

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.