Varkens Vandaag

Varkens Vandaag brengt het echte verhaal in de media

Nieuw TV-programma! FoodMakers. Zij aan Zij. Van Boer tot Bord.

| Geen reacties

Voor wie is FoodMakers?

FoodMakers is er voor een ieder die geïnteresseerd is in de herkomst van ons dagelijks eten.
Voor de agri- en foodsector zelf, maar vooral ook voor de betrokken consument. Het platform levert kennis & relevante informatie op een professionele en eigentijdse manier.

Wat is er te zien op FoodMakers?

FoodMakers biedt op TV en Online een breed spectrum video’s aan. Bijvoorbeeld over actualiteiten en innovaties in de agri- en foodsector. Wist je bijvoorbeeld dat Nederlandse boeren en tuinders op het gebied van duurzaamheid en innovatie behoren tot de wereldtop? Maar Foodmakers biedt vooral inspirerende en informatieve verhalen over de herkomst van ons voedsel.

Wanneer & waar kan ik kijken?

Vanaf 4 juni 2017 is FoodMakers te zien op alle schermen. Op tv bij RTL 4 (iedere zondag om 11 uur en zaterdag om 14 uur) en via een eigen online platform & op sociale media.

Vul hier je emailadres in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Ga hier naar de site

Missie

FoodMakers heeft als missie om de sector te versterken door middel van een innovatief communicatieplatform. Een platform dat de sector op professionele en eigentijdse manier voorziet van kennis en informatie en tegelijkertijd in staat is om de Nederlandse consument op transparante wijze inzicht te geven in de herkomst van zijn dagelijks eten.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.